Casemet Riihimäen tehtaan valmistamia tyypillisiä kappaleita ovat erilaiset kotelorakenteet, piirilevylle tulevat RF-suojat, jäähdytyselementit, pienet ultraohuet metallikomponentit, etupaneelit sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyt rakenteet. Lisäksi valmistamme ja suunnittelemme sarjatuotantoon tarkoitettuja puristintyökaluja.

Käytämme suunnittelussamme nykyaikaisia työmenetelmiä ja dokumenttien siirrossa kykenemme hyödyntämään tunnettujen suunnitteluohjelmien tuottamia tiedostoja. Meillä on myös valmiudet 3D kuvien käsittelyyn. Laatujärjestelmämme käyttää ISO 9001 standardin mukaisia menetelmiä ja on kaikkien suurimpien asiakkaittemme tarkastama ja hyväksymä.

Valmistamme ammattitaidolla ohutlevymekaniikkaa sekä asiakkaan dokumenttien, että oman suunnittelumme mukaisesti hyödyntäen uudenaikaista teknologiaa.

Nykyaikaiset EMC suojausvaatimukset aiheuttavat mekaniikan suhteen erityisvaatimuksia. Piirikortille tuleva mekaniikka on rajoitetusta tilasta johtuen usein monimuotoista sekä äärimmäistä tarkkuutta vaativaa. Tämä on aluetta jossa Casemet on parhaimmillaan - laadukkaasti, taloudellisesti.

Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen konekanta sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Hallitsemme tarvittavat valmistusmenetelmät laserleikkauksesta epäkeskopuristimiin.

Elektroniikan vientiyritysten toimintatavat, laatu- sekä joustovaatimukset ovat meille tuttuja. Toimintamme perustuu ISO 9001 laatujärjestelmän standardeihin.

Tukeaksemme asiakkaidemme kilpailukykyä olemme panostaneet voimakkaasti prototyyppivalmistukseen. Lasertekniikan käyttö tuotannon alkuvaiheessa on sekä erittäin nopeaa, että hinnaltaan kilpailukykyistä.

Laserimme täydentää palveluamme erityisesti elektroniikan tuotekehitystä silmälläpitäen. Monipuoliset materiaalien käyttömahdollisuudet, sekä valmistus ilman erityistyökaluja takaavat nopeimman mahdollisen tiedonsiirtoketjun tuotedokumentista protokappaleeksi.

Yhteystiedot

Lyhtytie 11
11710 Riihimäki

PUH: 050 571 1615